11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bekymmer med Black Ops på PC?
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Bekymmer med Black Ops på PC?

En av våra feberläsare postade ett mail om att Call of Duty: Black Ops inte fungerar tillfredsställande på PC.

Ni MÅSTE uppmärksamma Treyarcs svek mot alla PC gamers. Black Ops är numera ett fullfjädrat konsolspel (vilket inte är så konstigt med tanke på hur marknaden ser ut). Men väljer man att släppa spelet till PC får man väl ändå ta och göra det hyffsat i alla fall? Versionen som har släppts till dator lider av barnsjukdomar. Man kan nästan kalla PC-versionen för en beta; så pass dåligt är det. Så vad är problemet? Jo: Spelet är VÄLDIGT dåligt optimerat för nästan alla system. Kolla runt på forum eller fråga någon ni känner som har prövat det, laggproblem är ett känt faktum och nästintill oundvikligt i nya COD - vare sig om du har en 7000kr dator eller en värsting variant för kanske 25000kr.

Så vad grundar jag det här på? Egna observationer och forumposter över på flera olika forum. Börja med alla kolla dessa länkar, de är översvämmade med poster om hur pass illa det faktiskt är:
http://www.flashback.org/t1324826
http://cod4boards.com/bo-pc/242677-just-me.html
http://www.gamefaqs.com/boards/960187-call-of-duty-black-ops/57099168

Eftersom jag själv inte har testat Black Ops på PC, så låter jag bli att bekräfta ovanstående, utan rekommenderar er att utnyttja kommentarsfälten till att berätta era egna erfarenheter, så vi får veta hur det upplevs för gemene man.

Spel, PC, Call of Duty, Black Ops, Treyarch, Tack till Salomon Åkerlund
37.0° 0 Henrik Igefjord Henrik Igefjord
tors. 11 nov 2010, 09:30
Bekymmer med Black Ops på PC?
37.0°
0