10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bild från nästa Mass Effect läckt från undersökning Och en massa information
Bild från nästa Mass Effect läckt från undersökning

Innan Dragon Age: Inquisition släpptes läckte bilder och information ut via en undersökning på nätet. Och nu verkar det ha skett igen. Genom en ny undersökning har information kring nästa Mass Effect läckt ut tillsammans med en mäktig bild. Vill du inte veta något om spelet bör du förresten sluta läsa nu.

Bland annat får vi veta att Mass Effect kommer att utspela sig i "the Helis Cluster", ett kluster av 100 solsystem i Andromedagalaxen. Det kommer att vara ett långt tidshopp från berättelsen om Shepard och istället får vi följa en soldat, som kallas Pathfinder, som har i uppdrag att skapa ett nytt hem för mänskligheten.

Solsystemen som kan utforskas kommer att vara fyra gånger större än Mass Effect 3 och bland annat ska man resa runt och samla resurser och bygga kolonier. För att överleva måste soldaten också skapa allianser, göra styrkorna större och slåss mot mängder av fiender. Under resans gång kommer den mystiska rasen Remnant att dyka upp och deras ursprung och glömda teknologi kommer att påverka människornas framtid. Totalt kommer spelare också att få rekrytera sju andra karaktärer till sin hjälp och vi kan nog gissa på en del chanser till olika typer av relationer.

Vill du veta ännu fler detaljer har all information publicerats på AllGamesBeta och ni hittar den via länken nedan.

Vi kan inte garantera äktheten i det hela, men eftersom Inquisition som sagt läckte ut på samma sätt så är det mycket möjligt att mycket av det som står faktiskt kommer att finnas med i spelet.

Spel, Multiplattform, Mass Effect, Bioware, läcka, undersökning
55.0° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
sön. 19 apr 2015, 08:00
Bild från nästa Mass Effect läckt från undersökning Och en massa information
55.0°
0