2 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Blockkedjebaserat spel på gång till Playstation 4 Plauge Hunters är uppbyggt runt ethereum
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Blockkedjebaserat spel på gång till Playstation 4

Spelutvecklaren Arcade Distillery är på gång med ett spel till Playstation 4 som är uppbyggt runt blockkedjan ethereum, en plattform som bland annat används till kryptovalutorna Ethereum (ETH) och Ethereum Classic (ETC). Båda dessa valutor var resultatet av en split i kryptovalutan Ether.

Spelet heter Plauge Hunters och är ett singleplayer-RPG där spelaren ska bygga upp en armé av "jägare" som jag antar ska jaga "pesten". Jägarna som spelaren har i sin arme kan sedan bytas mot andra spelares jägare på en handelsplats. Själva jägarna verkar vara länkar i blockkedjan som är så kallade NFT:s (non-fungible token). Det innebär att värdet på dem inte kan ändras, det vill säga motsatsen till kryptovalutor där värdet konstant kan förändras.

Plauge Hunters kommer att vara gratis och släpps till PlayStation 4 i vår. Arcade Destillery uppger att de även är på gång med versioner av spelet till Xbox One och Nintendo Switch.

arcadedistillery.com Spel, Sony, blockkedja, playstation 4, Ethereum, Arcade Distillery, Plauge Hunters Via sludgefeed.com Ethereum Ethereum är en plattform för kryptovaluta och smarta kontrakt, som bygger på blockkedjeteknik och som är skapad av den rysk-kanadensiske programmeraren Vitalik Buterin.
35.4° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 21 nov 2018, 15:25
Blockkedjebaserat spel på gång till Playstation 4 Plauge Hunters är uppbyggt runt ethereum
35.4°
0