37 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bungie kommer ändra Eververse rejält med Destiny 2: Shadowkeep Köp designer utan att påverka perks
Bungie kommer ändra Eververse rejält med Destiny 2: Shadowkeep

Eververse har aldrig riktigt implementerats på ett vettigt sätt i Destiny 2. Det har varit möjligt att köpa bland annat skins till vapen, fordon och säsongsbaserad rustningar. Rustningarna har varit tjusiga, men haft perks som inte varit tillfredsställande. Detta har varit ett medvetet val av Bungie då de inte ville implementera några pay-to-win-element.

Med den kommande expansionen Shadowkeep kommer Eververse göras om ordentligt. I stället för att sälja rustningsdelar kommer du i stället kunna köpa skins som endast förändrar utseendet på din utrustning, vilket gör att du kan behålla dina perks men få ett nytt utseende på din karaktär. Eververse-armor som du plockat på dig fram till Shadowkeep kommer att försvinna från ditt armor-bibliotek och i stället bli tillgängligt som ett skin, vilket låter rätt rimligt.

Även valutan Bright Dust kommer ändras. Bright Dust kommer du få genom att spela Destiny 2:s olika aktiviteter och det kommer inte gå att generera Bright Dust genom att plocka isär diverse saker från Eververse-butiken. Valutan kommer du dock fortfarande kunna köpa saker i butiken med.

Destiny 2: Shadowkeep kommer släppas 17 september till PS4, PC och Xbox One. Google Stadia-versionen kommer bli tillgänglig när Google Stadia släpps.

Spel, Multiplattform, destiny 2, shadowkeep, eververse, bungie
38.1° 0 André Stray André Stray
tors. 20 jun 2019, 15:00
Bungie kommer ändra Eververse rejält med Destiny 2: Shadowkeep Köp designer utan att påverka perks
38.1°
0