44 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bungie lägger Trials på hyllan Kommer inte dyka upp i Season of the Drifter
Bungie lägger Trials på hyllan

Bungie släppte för några dagar sedan sin senaste veckorapport och levererar lite information om den kommande säsongen, som går under namnet Season of the Drifter. Den nya säsongen kommer med nya äventyr, nya vapen, nya kosmetiska ting och lite annat smått och gott som kommer hålla oss upptagna i ett gäng timmar. Något som lyser med sin frånvaro är Trials of the Nine och det verkar inte som att vi kommer få tillgång till spelläget inom en snar framtid.

Trials of the Nine är ett PVP-läge som var tillgänglig på helgerna där du och tre medspelare kastades in i en rad matcher och vann ditt lag samtliga matcher fick spelarna åka till The Third Spire där en hel del trevlig loot fanns tillgänglig. Bungie meddelade att spelläget behövde lite mer arbete och har därför inte varit tillgänglig i Säsong 4 som drog igång i december. Destiny 2-spelare hade hoppats att Trials skulle återvända i Säsong 5, men det kommer inte ske. I veckouppdateringen skriver Bungie att de helt enkelt inte är nöjda med Trials som det ser ut idag och det kommer inte återvända förrän Bungie själva är nöjda med spelläget.
Until we have a solid prototype for a pinnacle PvP endgame activity, Trials is staying on hiatus indefinitely and will not return over the course of the next few seasons. When we have those new plans ready, we’ll be sure to share them with you.

Suktar du efter lite mer endgame-innehåll på PVP-fronten så kommer Iron Banner dra igång under morgondagen. Det är inte Trials, men det är i alla fall något.

Spel, Multiplattform, bungie, destiny 2, trials of the nine
36.5° 0 André Stray André Stray
mån. 18 feb 2019, 13:00
Bungie lägger Trials på hyllan Kommer inte dyka upp i Season of the Drifter
36.5°
0