37 i dag 37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Co-op i New Super Mario Bros. 2 It's all about the money

Nintendo har precis avslutat sin 3DS-visning och det kom ut en hel del intressant information rörande New Super Mario Bros. 2 som ska släppas till 3DS den 19 augusti. (I USA i alla fall).

Hela spelet kommer handla om guldmynt. De nämnde att det fanns någonting som kallades "one million coin goal". Exakt vad som menades med detta förklarade de inte.

De sa också att man kommer kunna skicka guldutmaningar till sina vänner genom street pass. Det hela kommer fungera på så sätt att man spelar spelet i single player som vanligt och försöker samla på sig så många mynt som möjligt. Och man kan få mynt av nästan allting i det här spelet. Bland annat kommer det finnas en guldsvamp som gör allting du stöter på blir till guldmynt. Det gäller också att skynda sig igenom banorna för även den återstående tiden kan ge dig massa mynt. Tre av dina banor som du sprungit igenom paketeras ihop och görs till en utmaning. De som du stöter på via street pass ska då försöka slå ditt rekord och få fler mynt än dig.

Det hela låter som en riktigt intressant funktion tycker jag.

De nämnde också att det kommer finnas ett co-op-läge för upp till två spelare så att du kan spela igenom hela spelet med en polare.

Spel, Nintendo, E3, new Super mario bros 2, coin rush, co-op
38.4° 0 Peter Tjärndal Peter Tjärndal
tors. 7 jun 2012, 04:34
Co-op i New Super Mario Bros. 2 It's all about the money
38.4°
0