38 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Det där Super Mario och Rayman Raving Rabbids-spelet sägs vara verklighet Se där
Det där Super Mario och Rayman Raving Rabbids-spelet sägs vara verklighet

Tidigare i år så florerade det galna rykten om att Nintendo och Ubisoft skulle släppa ett rollspel till Switch där man blandade Super Mario RPG med Raymans Raving Rabbids. Det lät ju så pass galet att det var svårt att tro att det var sant. Men trots ett flertal rapporter om att spelet faktiskt var verklighet så offentliggjordes det aldrig och alla trodde väl att ordningen i världen var normal igen.

Men under gårdagen så meddelade Kotaku att de har hört från sina källor att Ubisoft faktiskt har detta på gång och att spelet kommer heta Mario + Rabbids Kingdom Battle. De nämner att spelet kommer att släppas mot slutet av sommaren, så om det stämmer lär vi ju få se detta under årets E3-mässa.

Enligt Kotakus källor så har spelet ett turordningsbaserat stridssystem, galen humor och stöd för co-op för två spelare. Man kommer kontrollera karaktärer som Mario, Luigi, Peach och Yoshi samt ett flertal Rabbids utklädda till Mario-karaktärer.

Varken Ubisoft eller Nintendo har kommenterat Kotakus rapport ännu.

Spel, Nintendo, Mario + Rabbids Kingdom Battle, Ubisoft,
Mer bevis för Mario RPG: Invasion of the Rabbids Tokigt Förra veckan så dök det upp en lista på spel som kommer släppas till Switch runt konsolens släppdatum. Bland dessa spel kunde man bland annat hitta spelet Mario RPG: Invasion of the Rabbids. Titeln på det spelet antyder ju någon form av mashup mellan Nintendos Super Mario RPG-serie och Ubisoft Rabbids-tjohej. En märklig blandning kan man tycka nästan så pass att det var svårt att tro att det var sant. Men något som talar för att detta faktiskt händer är ett videoklipp som Ubisoft nyligen släppte där man firade spelutvecklarens och spelutgivarens 30-årsjubileum. I det klippet kan man se det i bilden ovan, nämligen Mario, Luigi och Toad i Rabbids-stil. Tumnagel
38.1°
0
39.3° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 3 maj 2017, 08:00
Det där Super Mario och Rayman Raving Rabbids-spelet sägs vara verklighet Se där
39.3°
0