34 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

DICE vill ha din hjälp att bygga en ny bana för BF4
Ber om hjälp från communityn

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till DICE vill ha din hjälp att bygga en ny bana för BF4

En ny bana för Battlefield 4 är under planering och nu vill DICE ha hjälp av spelets fans att skapa den. Samtidigt som den nya multiplayerbanan tas fram kommer den att finnas spelbar i en testmiljö tillgänglig för spelets community där fans kan testa, tweaka och ge feedback.

Det är endast Premiumanvändare som kommer att kunna ge feedback och hjälpa till att testa. Banan kommer dock att släppas till alla när den är färdig. DICE meddelar också att tilltaget att ta hjälp av spelets fan är en strategi som kommer att användas mer framöver.

Spel, Multiplattform, BF4, Battlefield 4, DICE

DICE håller programmeringstävling
Koda och vinn

Lördagen den 11 april kommer den svenska spelstudion DICE hålla "DICE Programmeringstävling". I denna tävling kommer olika lag tävla i programmering. Lagen kan bestå av en person eller som högst tre personer. Dessa lag kommer få en rad olika kodutmaningar och de som deltar kommer få diverse priser. Tävlingen sker som sagt lördagen den 11 april från 09:00 till 22:00 på Debaser Medis i Stockholm. Vill man delta så kan man anmäla sig via länken nedan. Tumnagel
48.3°
0
54.2° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
mån. 23 feb 2015, 15:00
54.2°
0

DICE vill ha din hjälp att bygga en ny bana för BF4

Ber om hjälp från communityn