32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
En titt på Call of Duty: Ghosts Några sektioner från enspelarläget
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till En titt på Call of Duty: Ghosts

Under årets E3-mässa besökte jag Activison för att få en närmare titt på Call of Duty: Ghosts. Det man visade var ett teknikdemo och tre olika sektioner från enspelarläget. Två av dessa sektioner man visade var samma som de man visade i sin presentation i söndags och den tredje sektionen utspelade för det mesta på på utsidan av en skyskrapa.

Teknikdemot visade några nyheter med den nya spelmotorn dock fokuserade man enbart på den grafiska biten och nämnde inget vad denna nya spelmotor kommer göra för själva gameplay-delen. Rent grafikmässigt ligger de, trots den nya motorn, en rätt bra bit efter andra FPS-spel i genren men grafik är ju inte allt och spelet flyter ju på riktigt fint med sina 60fps, dock återstår det att se hur länge den ursäkten kommer hålla framöver.

Samtliga sektioner från enspelarläget visade inte upp spelet från sin bästa sida då det mer eller mindre enbart var följa John-gameplay där man följer efter en av sina AI-kompanjoner och gör precis det som man blir tillsagd att göra. Det här med att kompanjonen konstant skall kommentera allt man gör eller skall göra gav mig lite samma irriterande känsla som när man ser en film med en person som måste konstant måste kommentera eller förklara varenda grej som händer i filmen. Man får väl anta att övriga spelet bjuder på mer frihet så inte hela spelet går ut på att enbart trycka framåt för att vinna.

Spel, Multiplattform, Call of Duty: Ghosts, Activision, e3
33.8° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
fre. 14 jun 2013, 07:12
En titt på Call of Duty: Ghosts Några sektioner från enspelarläget
33.8°
0