10 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

En titt på Lucio i Heroes of the Storm
Audio medic!

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till En titt på Lucio i Heroes of the Storm

Nyligen släppte Blizzard ett litet videoklipp som visar var Overwatch-karaktären Lucio kan göra i Heroes of the Storm. Han verkar fått med sig alla sina förmågor från Overwatch samt fått en liten bonusförmåga.

Förmågorna som han fått behålla från Overwatch är att han kommer kunna åka sina skridskor på väggarna för att få lite extra fart eller ta sig förbi vissa hinder. Soundwave-förmågan är kvar och med den kan kan skada och knuffa bak sina motståndare. Pistolen behöver inte heller laddas om i Heroes of the Storm så det är bara till att skjuta. Lucios ult, Sound Barrier, finns också kvar och den ger medspelarna omkring honom en temporär bonussköld.

Lucio behåller även sin förmåga att hela medspelare omkring honom eller få dem att röra sig snabbare. Båda dessa förmågor kan även boostas under en kort stund via Amp It Up-förmågan. Men nytt för Heroes of the Storm är Reverse Amp som gör att det motsatta. Motståndare som befinner sig i förmågans radie kommer sakta förlora liv och fiender i närheten blir långsammare.

En längre genomgång av Lucios förmågor i Heroes of the Storm kan beskådas ovan och vill man prova att spela honom så är det väl bara till att sätta igång spelet.

Spel, PC, Heroes of the Storm, Blizzard, Lucio, Overwatch
38.3° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 15 feb 2017, 11:00
38.3°
0

En titt på Lucio i Heroes of the Storm

Audio medic!