38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Epic Mickey 2 är en musikal
Musse brister ut i sång

Epic Mickey 2 är en musikal

Warren Spector har avslöjat nya detaljer kring Epic Mickey 2. Det kommer att kallas Epic Mickey 2: The Power of Two och kommer till Xbox 360, PS3 och Wii. Något ganska förvånande är att Epic Mickey 2 kommer att vara en musikal. Japp, det verkar som att Musse (och förmodligen andra karaktärer också) då och då under spelets gång kommer att brista ut i sång. Han säger också att alla karaktärer kommer vara röstsatta.

"I'm such a geek about musicals," he said. "I love the co-op and next-gen stuff, but for me, when a character breaks into song, which they do on a regular basis in this game, it's magic."
Han säger också att spelet kommer erbjuda coop-spel där den ena styr Musse och den andra Oswald. Oswald kommer också att finnas med hela tiden som en hjälpreda även om man spelar själv.

Warren tog också upp problemen med kameran som det första spelet led en hel del av. Han säger att de nu gjort över 1000 specifika ändringar i kamerastyrningen och att den numera automatiskt ska följa med utan att man ens ska behöva använda de manuella kamerakontrollerna.

Att spelet kommer bli en musikal blev en glad överraskning för mig. Det finns ju ett helt gäng sköna sånger från Disneys historia att ta av. Kanske blir det också några nyskrivna sånger som kan bli framtida klassiker?

Vilken Disney-sång hoppas du ska vara med i spelet?

Spel, Multiplattform, Epic Mickey 2, musikel, The power of two, oswald, musse pigg

Warren Spector avslöjar ett "episkt projekt" 27:mars
Kan det möjligen vara Epic Mickey 2?

Warren Spector kommer den 27 mars att avslöja sitt vad det är för spel han för tillfället håller på att arbeta med. Det kommer fram via den Franska Nintendo-sidan Nintendo Master. Han säger att han ska avslöja ett "episkt projekt" och med det ordvalet kan man ana att det handlar om Epic Mickey 2 som det ryktats om under en längre tid. Jag spelade det första Epic Mickey och tyckte, trots att det hade en hel del tekniska begränsningar, att det var ett riktigt trevligt spel med många sköna Disney-referenser. Om Epic Mickey 2 kan bli lika charmigt och om de lyckas fixa kontrollproblemen kan denna uppföljare säkerligen bli ett riktigt bra spel det också. Den 27:e vet vi föhoppningsvis mer om spelet. Tumnagel
37.0°
0

Epic Mickey 2 visas nästa vecka
Power of Illusion

Den franska versionen av Official Nintendo Magazine har twittrat ut att ett spel kallat Epic Mickey 2: Power of Illusion kommer att avtäckas nästa vecka. Det har tidigare kommit ut rapporter om att Warren Spector kommer avslöja sitt kommande spel den 27:e mars och det verkar ju stämma med denna nya rapport. Det sägs också att det ska komma till 3DS, något som det tidigare inte snackats om. "Presentation of the Epic Mickey 2 will take place next week. 3DS version, Power of Illusion, more classic 2D is also provided for." Det som jag reagerar lite extra på är namnet "Power of Illusion". Kan det möjligen vara så att detta är en uppföljare till det mega-trevliga Mega Drive-spelet Castle of Illusion Starring Mickey Mouse. Nästa vecka får vi svaret! Tumnagel
37.2°
0
37.5° 0 Peter Tjärndal Peter Tjärndal
ons. 21 mar 2012, 18:53
Epic Mickey 2 är en musikal Musse brister ut i sång
37.5°
0