39 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Får vi se nya virtual reality-glasögon nästa vecka? Hade varit trevligt

Vi har tidigare rapporterat om att Sony kan komma att visa sitt beryktade virtual reality-headset under GDC-mässan som drar igång borta i San Francisco om en vecka. Intressant är att Sony kommer hålla en presentation som heter Driving the Future of Innovation at Sony Computer Entertainment där man kommer prata om innovation hos PlayStation och framtiden för spel. Denna presentation kommer hållas av Sonys President of Worldwide Studios Shuhei Yoshida och två nyckelmedlemmar från Sonys forskning och utvecklingresearch-team.

Ovannämnda nyckelmedlemmar är Richard Marks och Anton Mikhailov som båda kanske är mest kända för PlayStation Move och PlayStation Camera för PlayStation 4. Så någon form av hårdvara lär vi nog får se då, men om det handlar om Move 2.0 eller ett par virtual reality-glasögon återstår att se, jag hoppas på det senare.

ign.com Spel, Sony, Virtual Reality, GDC 2014 Rykte Sony visar upp sitt virtual reality-headset på GDC Hade varit trevligt TechRadar rapporterar om att Sony kommer visa upp sitt beryktade virtual reality-headset för PlayStation 4 under årets stora GDC-mässa. Vid ett flertal tillfällen det gångna året har det dykt upp rapporter om att Sony har en Oculus Rift-konkurrent på gång och om detta stämmer så kanske den offentliggörs redan om mindre än en månad. GDC 2014 drar igång borta i San Francisco den 17:e mars. Tumnagel
44.9°
0
50.8° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
mån. 10 mar 2014, 08:14
Får vi se nya virtual reality-glasögon nästa vecka? Hade varit trevligt
50.8°
0