9 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Fem minuter Halo Online Flerspelar-Halo för ryska Windows-spelare
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Fem minuter Halo Online

I år kommer Microsoft, i Ryssland, släppa det flerspelarfokuserade Halo-spelet Halo Online. Spelet är en free-to-play-grej där man kan spela diverse flerspelarkartor från Halo-spelen på en modifierad version av Halo 3-motorn.

Förra veckan lyckades några typer ladda upp en modifierad klient av spelet så alla som inte bor i Ryssland också kan få prova det. Detta innebär att vi nu kan se lite gameplay från spelet tack vare klippet ovan. Personen som laddade upp klippet säger att klientens PS2p-koppling inte var jättestabil och därav laggar det en del.

Microsoft var inte nöjda med detta och har begärt att folket som laddade upp det genast tar ner det.

Spel, PC, Halo Online, Ryssland
Trailer för Halo Online Free-to-play-Halo för Ryssland Halo-serien kommer få snart få ett free-to-play-spel i form av Halo Online. Spelet utvecklas av Saber Interactive (Halo: Master Chief Collection och Halo: Combat Evolved Anniversary) i samarbete med 343 Studios och kommer till en början att endast att släppas till Windows-burkar borta i Ryssland. Halo Online använder sig av en modifierad variant av Halo 3-motorn och är helt fokuserat på multiplayer. När spelet väl skall släppas är oklart men en stängd beta skall dra igång under hösten. Tumnagel
38.6°
0
38.4° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
mån. 13 apr 2015, 08:45
Fem minuter Halo Online Flerspelar-Halo för ryska Windows-spelare
38.4°
0