34 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Final Fantasy Explorers presenterat för 3DS
Kolla in flera nyheter från gårdagens Nintendo Direct

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Final Fantasy Explorers presenterat för 3DS

Som bekant sändes i går ett Nintendo Direct för Europa och hela sändningen kan ni se ovan.

Bland annat presenterades Final Fantasy Explorers till 3DS där ni kan kolla in trailern nedan. Det är ett RPG med co-op för fyra personer med 20 olika yrken och MMO-inspirerade klasser. Spelet anländer till Europa i januari tillsammans med de DLC som tidigare släppts i Japan.

Nintendo släpper även Bravely Second: End Layer som är en uppföljare till Bravely Default och utspelar sig fem år efter det första spelet. RPG-fans kan även se fram emot Dragon Quest VII och Dragon Quest VIII som släpps till 3DS nästa år. Wii U får också ett tillskott i form av Xenoblade Chronicles X som anländer 4 december i år.

Fler nyheter är att Super Smash Bros. till WIi U och 3DS får en ny slagskämpe i form av Cloud (trailer nedan) samt att Fire Emblem Fates släpps i två versioner för att visa berättelsen ur olika perspektiv. Nintendo släpper även fyra söta amiibos för Animal Crossing medan Mega Man Legacy Collection limited edition för 3DS får en Mega Man-amiibo när spelet släpps 23 februari.

Till sist lite Pokémon-nyheter där Wii U utökas med spelet Pokkén Tournament under våren 2016 och där 3DS Virtual Console den 27 februari 2016 får tillgång till de klassiska Pokémon-spelen Red, Blue och Yellow. Även titeln Pokémon Picross presenterades och ska anlända som en "free to start"-titel till 3DS eshop i december.

Spel, Nintendo, Nintendo direct, final fantasy explorers, xenoblade chronicles x, dragon quest
38.0° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
fre. 13 nov 2015, 10:45
38.0°
0

Final Fantasy Explorers presenterat för 3DS

Kolla in flera nyheter från gårdagens Nintendo Direct