42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Firmware Update 5.50 till PS4 kommer med supersampling Bättre bild för PS4 Pro-användare med 1080p-TV
Bild till artikel

Sony meddelade för några veckor sedan att ett betatest av nästa stora firmware-uppdatering till Playstation 4 är på ingång. Betaversionen av Firmware Update 5.50 kommer med ett par trevliga funktioner som bland annat supersampling, vilket gör att Playstation 4 Pro-ägare utan 4K-TV har möjlighet att få bättre bild på sina 1080p-apparater.

Utöver det verkar betamjukvaran komma med andra funktioner som möjligheten att ta bort spel från ditt spelbibliotek samt möjligheten att ta bort notifikationer.

Betamjukvaran kommer fortsätta rulla ut inom kort. När 5.50 släpps skarpt är för tillfället okänt.

pushsquare.com Spel, Sony, playstation 4, firmware update 5.50, supersampling Bild till artikel Nu kan du signa upp dig för nästa PS4-beta Testa nya funktioner tidigt Gillar du att vara lite före alla andra när det kommer till flådig mjukvara? Då har vi goda nyheter då Sony gjort det möjligt för PS4-ägare att registrera intresse att betatesta nästa stora mjukvaruuppdatering innan den släpps. Vad för nymodigheter som kommer dyka upp i nästa mjukvaruuppdatering är för tillfället okänt, men Sony kommer leverera den informationen vid ett senare tillfälle. Länk till registreringssidan har ni här nere till vänster. Tumnagel
38.8°
0
43.2° 0 André Stray André Stray
fre. 2 feb 2018, 16:45
Firmware Update 5.50 till PS4 kommer med supersampling Bättre bild för PS4 Pro-användare med 1080p-TV
43.2°
0