22 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Futurama: Game of Drones
Nytt namn på Futurama-spelet

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Futurama: Game of Drones

Mobilspelet om Futurama från spelstudion Wooga är nu släppt till båda iOS och Android men det verkar ha fått ett namnbyte sedan planerna först presenterades i höstas.

I höstas var tanken att spelet skulle heta "Futurama: Release the Drones" men nu verkar man ha döpt om det till det lite mer klatschigare "Futurama: Game of Drones". Det handlar om ett pusselspel och även innehålla någon slags ny story med Futurama-gänget.

Futurama: Game of Drones hittas gratis till iOS i App Store här och till Android på Google Play här.

Spel, Mobilspel, futurama, game of drones, bender, wooga, matt groening Tack till Dennis L

Futurama blir spel
"Futurama - Release the Drones"

Fox Digital Entertainment och den tyska spelutvecklaren Wooga har meddelat att de kommer att ta fram ett spel baserat på den animerade tv-serien Futurama som sände sitt sista avsnitt 2013. Det handlar om ett mobilspel där spelaren ska hjälpa personalen på Planet Express att vinna mot den konkurrerande budfirman MomCo. För att fram storyn till "Futurama - Release the Drones" har Wooga anlitat Dave Grossman (Secret of Monkey Island, The Wolf Among Us), Jonathon Myers (Game of Thrones: Ascent) samt Patric M. Verrone som har skrivit manus till Futurama. Det finns inga uppgifter om när spelet kan släppas och inte heller på vilka plattformar det kommer att rulla på. Tumnagel
54.2°
0
37.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 29 feb 2016, 13:30
37.9°
0

Futurama: Game of Drones

Nytt namn på Futurama-spelet