45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Gears of War försenas i Europa? Microsoft väntar för att kontra Wii
37.0°
0
RSS 5 kommentarer till artikeln
kj_
Kritiskt hyllade? Kritikerrosat? Hyllat av kritiker?

I call bullshit oavsett.
av kj_, tisdag 07 november 2006 kl 19:05
Netzach
They better not, jag har planerat köpa detta i väntan på Wii, men om detta är sant så blir det snarare att jag hoppar över Gears of War än mitt Wii.

Finns säkert en och en annan 360-ägare som tänkt göra samma sak, då timingen har varit rätt så perfekt för det.
av Netzach, tisdag 07 november 2006 kl 19:40
Komplex
stora starka amerikaner som räddar världen. kuta runt med en anabolastinn bandanasnubbe. Ge oss något som inte dryper av amerikansk patriotism. Tycker fortfarande master chief eller vad gubben i Halo kallas bara är ett dåligt försök att sätta på en us marine en rymddräkt. En förvirrad yngling från södra närke med automatkarbinen kalle hade varit så mycket orginellare. Whatever gears of war har säkert schysst gameplay men det lockar mig lika mycket som veckogammal spaghetti.
av Komplex, onsdag 08 november 2006 kl 01:06
spanarn
Komplex: vem fan bryr sej om politik och PK i spelvärlden? Du får ju slakta monster med motorsåg så det skvätter! Det är allt jag behöver veta.
Det här spelet ser ut att bli en höjdpunkt spelmässigt, och det snyggaste sen Doom 3.

av spanarn, onsdag 08 november 2006 kl 10:36
Tiny
Komplex är nog en sån här kille som läst att det är jätteinne i Sverige att hata USA just nu och tycker om känslan när han försöker vara intelektuell.

Kompis, du är nog rätt ensam om att störa dig på nationalitetskänslor i ett spel där man kan trycka en motorsåg i bröstet på andra eller bokstavligen skjuta skallen av dem. Ditt inlägg känns lite som att se en våldtäkt och irritera sig på att killen har tubsockor till kostymbyxor...
av Tiny, onsdag 08 november 2006 kl 22:58
Kommentera artikeln