7 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

E3 2017 Inga privata servrar för Destiny 2 vid lanseringen
Kommer senare

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Inga privata servrar för Destiny 2 vid lanseringen

När Destiny 2 släpps till konsolerna den 6 september kommer man inte bara kunna spela igenom spelets kampanj utan så klart kommer man ju även kunna spela spelets PvP-läge, The Crucible. Dock kommer man vid lanseringen inte kunna spela några privata matcher. Det innebär att man inte kan spela PvP-kartorna enbart med vänner så man kan lära sig dem och prova strategier.

Privata matcher var något som Bungie, äntligen, introducerade i Destiny i samband med Rise of Iron-expansionen förra hösten. Men Bungie har sagt att det kommer komma vid ett senare tillfälle förhoppningsvis behöver man inte vänta lika länge på det som man behövde göra med det första Destiny-spelet.

Om man inte går igång på det här med PvP så kommer Destiny 2 introducera nya aktiviteter för PvE-spelare varje vecka. Det gjorde man även i det första Destiny-spelet men en grej som är ny för uppföljarn är något som de kallar för Flashpoints.

Flashpoints är designade så att spelarbasen ska ta sig till en specifik destination i spelet varje vecka. På dessa platser ska man då erbjuda fler aktiviteter än vanligt och förhoppningsvis då även locka fler spelare som man kan samarbeta med utan att behöva matchmakea. När man utför dessa Flashpoints får man loot som enligt Bungie själva kan jämföras med sådant man får från att spela en Nightfall.

Spel, Multiplattform, Destiny 2, Destiny, Activision, e32017
37.6° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tors. 15 jun 2017, 16:30
37.6°
0

E3 2017 Inga privata servrar för Destiny 2 vid lanseringen

Kommer senare