41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Lite PlayStation 4-specifikationer Liten rackare
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Lite PlayStation 4-specifikationer

Kort efter nattens presskonferens så släppte Sony lite mer information om specifikationerna för PlayStation 4-konsolen.

Konsolen kommer att komma med en hårddisk på 500GB som går att byta ut om man nu vill slänga in en större eller använda sig av en SSD. Konsolens dimensioner är 275x53x305mm och väger 2.8kg, vilket gör konsolen aningen mindre än PS3 Slim. Konsolen har endast två USB 3.0-portar som båda sitter på framsidan, ingen av dessa portar kommer användas för PlayStation-kameran då den har en egen AUX-port på baksidan av konsolen. 802.11n och Bluetooth 2.1 (EDR) kör den samt har en Ethernet-port på baksidan för alla som inte litar på Wi-Fi. Precis som Xbox One så har slopat analoga portar för video och kör nu enbart HDMI och digital optisk-audio.

Det man får i lådan när man köper konsolen är en handkontroll, ett headset, strömsladd, HDMI-kabel och en USB-sladd. Man kommer alltså inte skicka med en kamera så om man vill ha den får man lägga till 49 Euro till den utsatta 399-prislappen.

Som vi tidigare nämnt så är konsolen för det mesta regionsfri för både digitala och skivbaserade spel. Dock rekommenderar man att man köper spelen i den regionen man bor i för att få rätt kundsupport.

Faktabladet för PlayStation 4s specifikationer kan läsas i sin helhet via länken nedan.

Efter konferensen i går så släppte man även ett klipp som lite hastigt visar hur konsolens UI kan komma att fungera när den väl släpps innan julhandeln. Det klippet kan man beskåda här nedan.

Spel, Sony, PlayStation Plus, PlayStation, e3
45.7° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 11 jun 2013, 15:52
Lite PlayStation 4-specifikationer Liten rackare
45.7°
0