32 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Rykte Lite rykten kring Mirror’s Edge 2 Alltid något
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Lite rykten kring Mirror’s Edge 2

I dag dök det upp lite rykten om uppföljaren till DICE-spelet Mirror’s Edge på webbplatsen Rocket Chainsaw. Enligt dem så kommer informationen från säkra källor men då EA själva inte har bekräftat något av detta så får man ju ta det man läser med en lagom stor nypa salt.

Bland annat nämner man att allt som man fick se i trailern (trailern ovan) som visades på EAs presskonferens var i realtid och inget av det var färdiganimerat trams. Handlingen kommer ta om allt från början igen och inget som hände i föregångaren kommer spela någon roll i uppföljaren.

Målet med spelvärlden är att bygga den så öppen som möjligt så spelare kommer kunna utforska den lite hur de vill. Spelet kommer även ha en stark onlinekomponent och ha en Journey-liknande komponent där andra spelare helt plötsligt kan dyka upp i ens spel. Det kommer även erbjudas olika spellägen som man kan leka med tillsammans med andra spelare. Spelet stridssystem är mycket mer avancerat än tidigare och Faith kommer ha avsevärt många fler stridsförmågor till sitt förfogande. Man nämnde även att Faith inte kommer använda sig av vapen

Spelet planeras att släppas till Windows, Mac, PlayStation 4 och Xbox One någon gång 2016.

rocketchainsaw.com.au Spel, Multiplattform, Mirror’s Edge 2, Windows, Mac, PlayStation 4, Xbox One, EA, DICE
45.7° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 12 mar 2014, 13:14
Rykte Lite rykten kring Mirror’s Edge 2 Alltid något
45.7°
0