3 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Rykte Massa info kan ha läckt om Mass Effect Andromeda Fast ta det med en nypa salt
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Massa info kan ha läckt om Mass Effect Andromeda

Som vanligt när det kommer till obekräftade rykten får man ta all information med en nypa salt. Men med tanke på att det släpps så lite information om kommande Mass Effect: Andromeda så är det många som griper efter halmstrån.

Informationen som presenteras i videon ovan kommer från moderatorerna i Mass Effect-tråden på Reddit som säger att de ska ha fått informationen från initierade källor. De ska också ha lyckats bekräfta att källorna är de personer de utgett sig för att vara. Men ändå, vi kan inte garantera att uppgifterna stämmer.

Det som framgått är i alla fall flera detaljer om spelets innehåll. Bland annat kommer spelare liksom i tidigare spel ha med sig följeslagare i form av två AI-kompisar. En av dessa ska vara den Krogan som finns med i E3-trailern samt en blond kvinna.

Alla karaktärer kommer att ha jetpacks som de kan använda för att utforska omgivningarna och karaktärernas Omnitool kommer nu även att kunna skapa en sköld som man kan gömma sig bakom.

Skeppet vi kommer att få stifta bekantskap med skiljer sig från Normandy där man bland annat kan se sin Mako inne i skeppet. Det kommer att finnas mötesrum där du kan interagera med dina vapendragare och det ska även gå att styra skeppet själv till skillnad från tidigare delar i serien då den alltid lika humoristiska Joker höll i sparkarna.

Sist men inte minst kommer spelet att vara kraftigt förbättrat när det gäller grafik och ljussättning och en ny ras, som beskrivs som en blandning mellan Vorcha och Collectors, kommer att göra entré. Låter inte som en fiende som jag vill möta.

All fakta hittar ni uppläst i videon ovan.

Spel, Multiplattform, Mass Effect, andromeda, läcka, rykten
40.7° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
mån. 23 nov 2015, 19:30
Rykte Massa info kan ha läckt om Mass Effect Andromeda Fast ta det med en nypa salt
40.7°
0