12 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Mer Brothers in Arms på gång
Riktigt Brothers in Arms då

Mer Brothers in Arms på gång

För några år sedan så visade Gearbox och Ubisoft upp ett nytt Brothers In Arms-spel som hade undertiteln Furious Four. Spelet såg ut att vara en väldigt annorlunda variant av den annars ganska seriösa andra världskrigsserien. Förra året så blev det känt att detta spel nu inte längre skulle vara ett Brothers in Arms-spel och om det kommer släppas överhuvudtaget eller ej återstår fortfarande att se.

Dock innebär det inte slutet på Brothers in Arms då Gearbox-bossen Randy Pitchford nyligen, i en intervju med IGN, mer eller mindre bekräftade att de har ett "klassiskt" Brothers in Arms-spel på gång.

"We love Brothers in Arms. The other pledge is that there will be an authentic Brothers in Arms game. Again, we haven't announced that yet, but I'm really excited about where that's going too. We'll announce these things in due course."
Som man kan läsa ovan så har de alltså ett autentiskt Brothers in Arms-spel på gång som de inte har offentliggjort ännu men läser man citatet rakt av så känns det ju lite som att han offentliggjorde spelets existens med just det uttalandet.

Spel, Multiplattform, Brothers in Arms, Gearbox, Ubisoft
39.5° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 12 feb 2013, 10:49
39.5°
0

Mer Brothers in Arms på gång

Riktigt Brothers in Arms då