11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Mer info om Alan Wake 4-5 timmar långt och överlevnadsläge
Mer info om Alan Wake

Det har kommit ut lite ny information om det kommande nedladdningsbara spelet Alan Wake´s American Nightmare som ska släppas till Xbox 360 den 15:e februari. Remedys Oskari Häkkinen har i en intervju med Gametrailers sagt att spelet kommer vara mellan 4-5 timmar långt. Något längre beroende på om man väljer att göra alla sidouppdrag eller inte.

Det kommer också finnas med ett horde mode som kallas "Fight ´til dawn" där du ska överleva mängder av zombies fram till dess att solen går upp. Fem olika kartor ska finnas och klarar man alla låser man upp ett nytt "Nightmare Mode".

Spelets handling kommer kretsa till ett manus som Alan Wake skrivit till "Night Springs TV Show". Precis som i det första spelet blir det han skrivit till verklighet och Alan sugs in i sin egen text.

Oskari Häkkinen säger också att spelet kommer vara helt fristående och man behöver inte ha spelat det tidigare spelet för att hänga med i handligen. Spelets motor har uppdaterats med en ny färgpalett och mer förstörelsebara omgivningar.

Spel, Microsoft, Alan Wake: American Nightmare, Xbox Live, Oskari Häkkinen
37.9° 0 Peter Tjärndal Peter Tjärndal
lör. 14 jan 2012, 23:34
Mer info om Alan Wake 4-5 timmar långt och överlevnadsläge
37.9°
0