13 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Mer Last of Us: Part 2 kommer visas i morgon
Under Sonys State of Play

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Mer Last of Us: Part 2 kommer visas i morgon

Nyligen skrev vi om att The Last of Us: Part 2 kommer få lite gameplaydemo, eller något, i samband med Madrid Games Week som drar igång i början av oktober. Det verkar dock inte som att vi kommer behöva vänta till nästa vecka för att få se mer material från spelet då uppföljaren kommer dyka upp i någon kapacitet i livestreamen State of Play, som kommer hållas i morgon kväll.

Vad för material som kommer visas är okänt, men vi håller tummarna för lite gameplay, en ny trailer samt ett releasedatum.

State of Play kommer dra igång klockan 22:00 i morgon kväll och festligheterna kommer gå att skåda via Youtube, Twitch, Twitter etc.

Spel, Sony, playstation 4, last of us, part 2

Sony kommer snacka mer Last of Us Part 2 inom kort
Ska medverka på Madrid Games Week

Senast vi såg någonting från The Last of Us Part 2 var en evighet sen, mer specifikt E3 2018, men det verkar som att Sony och Naughty Dog verkar vara redo att visa mer av det kommande spelet. Via Sonys spanska Playstation-blogg meddelar gänget att spelet kommer medverka i någon kapacitet. Vad detta betyder är oklart, men vi håller tummarna och hoppas handla om att en ny trailer. Eller i alla fall ett releasedatum. Madrid Games Week kommer hålla på från 3 till 6 oktober och kommer hållas, håll i hatten nu, i Madrid. Tumnagel
43.3°
0
46.3° 0 André Stray André Stray
mån. 23 sep 2019, 12:40
46.3°
0

Mer Last of Us: Part 2 kommer visas i morgon

Under Sonys State of Play