41 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
E3 Microsoft kommer att vara med på PC Gaming Show Under E3
Microsoft kommer att vara med på PC Gaming Show

Som vi tidigare har berättat kommer E3 att anordna en presskonferens som heter PC Gaming Show där flera utvecklare och företag kommer att finnas på plats. Nu ansluter sig Microsoft till skaran vilket indikerar att de kommer att vara där för att visa hur spel fungerar i Windows 10. Med andra ord är det inte säkert att vi får se alla nyheter från Microsoft under deras personliga stora presskonferens.

Förhoppningsvis kommer vi också att få se nya demonstrationer av DirectX 12 under konferensen. Nedan kan ni kolla in vilka fler företag som kommer att delta tillsammans med alla hålltider för de stora presskonferenserna under E3.

Spel, PC, Microsoft, PC Gaming Show, E3, konferens, Windows 10

E3 2015 Hålltider för årets E3-konferenser
Det blir en del i år

Det är mindre än en månad kvar till årets E3-mässa! Detta är ju kalas då vi då förhoppningsvis får massvis med spelnyheter att njuta av. De flesta nyheterna brukar ju inte komma från själva mässan utan från de olika presskonferenserna som sker innan. I år får vi hela sju stycken presskonferenser samt Nintendos videopresentation då Bethesda, Square Enix och PC (från AMD och PC Gamer) kommer köra egna i år. Hålltiderna för konferenserna är: Söndagen den 14 juni Bethesda - 6.30pm PDT (03.30 svensk tid) Måndagen den 15 juni Microsoft - 9.30am PDT (18:30 svensk tid) EA - 1pm PDT (22:00 svensk tid) Ubisoft - 3pm PDT (24:00 svensk tid) Sony - 6pm PDT (03:00 svensk tid) Tisdagen den 16 juni Nintendo - 9am PDT (18:00 svensk tid) Square Enix - 10am PDT (19:00 svensk tid) PC Gaming Show - 5 PM PDT (02:00 svensk tid) Som alltid kommer dessa presskonferenser strömmas direkt via nätet så alla som är vakna kan se dem. Här på Feber kommer vi som vanligt visa dem samt erbjuda ett chattrum för folk som vill diskutera händelserna direkt med andra Feber-läsare. Tumnagel
49.8°
0

E3 Flera nya utvecklare klara för PC Gaming Show
Körs under E3

En av de sista presskonferenspunkterna på E3 är PC Gaming Show där flera utvecklare med fokus på PC kommer att delta och nu har ett gäng nya utvecklare blivit klara för mässan. Bland annat kommer ArenaNet och Frictional Games att finnas med tillsammans med tidigare bekräftade Blizzard, Square Enix, Humble Bundle och Paradox. Hela eventet kommer att strömmas live på Twitch natten mot onsdagen den 17 juni klockan 02.00 svensk tid och listan över bekräftade deltagare hittar ni nedan. Tumnagel
40.6°
0
46.0° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
tors. 4 jun 2015, 10:15
E3 Microsoft kommer att vara med på PC Gaming Show Under E3
46.0°
0