11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Microsoft offentliggör Halo: Spartan Assault Pang pang på Windows 8
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Microsoft offentliggör Halo: Spartan Assault

De senaste veckorna har det surrats en del om något Halo-relaterat som gick under namnet, Halo: Spartan Assault. I dag offentlggjorde man detta spel vilket visade sig vara ett spel för Windows 8-datorer samt -tablets och Windows Phone 8. Spelet, som utvecklas av Vanguard Games i samarbete med Halo-studion 343 Industries, utspelar sig mellan händelserna av Halo 3 samt Halo 4 och skall dryga ut handlingen runt kriget mellan människorna samt Covenant.

Man spelar antigen som Commander Sarah Palmer eller Spartan Davis och dessa skall helt enkelt springa omkring och skjuta allt de ser.

Det finns även en koppling till Halo 4 vilket betyder att man kan låsa upp saker i det spelet genom att spela Halo: Spartan Assault.

Halo: Spartan Assault släpps nästa månad exklusivt för Windows 8-enheter.

Spel, Mobilspel, Halo: Spartan Assault, Windows 8, Microsoft
Microsoft registrerar flera Halo-domäner Vad kan det vara? Det är alltid lika underhållande när företag registrerar nya domäner utan att utannonsera vad det handlar om. För då kommer alla spekulationer. De senaste dagarna har företaget MarkMonito registrerat flera Halo-relaterade domäner, bland andra HaloSpartanAssault.com och Halo-SpartanAssault-net. MarkMonito brukar anlitas för att skydda varumärken och har använts av Microsoft tidigare. Men skyddar de bara varumärket eller är det något nytt Halo på gång tror ni? Med risk för att verka tjatig, men vi kanske får se något på E3. Eller? Tumnagel
39.0°
0
39.4° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 4 jun 2013, 15:46
Microsoft offentliggör Halo: Spartan Assault Pang pang på Windows 8
39.4°
0