44 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Microsoft presenterar kommande indietitlar i ID@Xbox Game Pass Indiefest!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Microsoft presenterar kommande indietitlar i ID@Xbox Game Pass

Det har varit ett par rätt spelfyllda dagar. Sony inledde veckan med sin State of Play-stream och Apple överraskade med en ny speltjänst. Även Microsoft vill slå lite på speltrumman och har kört en egen presentation under titeln ID@Xbox Game Pass där gänget presenterade lite indietitlar som kommer att bli tillgängliga på prenumerationstjänsten Xbox Game Pass samtidigt som de släpps ordentligt.

I videon, som ni kan skåda i sin helhet ovan, presenterades Killer Queen Black från Liquid Bit, Outer Wilds från Mobius och Annapurna Interactive samt Blazing Chrome från JoyMasher och The Arcade Crew. Killer Queen Black är ett multiplayerspel med stöd för upp till åtta spelare där målet är att ta kål på motståndares drottning samtidigt som du måste hålla ditt lags drottning vid liv. I Outer Wilds är ett utforskningsspel där vi får avtäcka kosmos mysterium. I actionspelet Blazing Chrome är ett run'n'gun-spel får vi skjuta ofta och mycket på diverse robotfiender.

Dessa titlar kommer att släppas under året som fristående spel, men kommer som sagt att bli tillgängliga via Xbox Game Pass i samband med spelens släpp.

Microsoft meddelade även att fler spelnyheter kommer att presenteras i samband med PAX East som drar igång i morgon.

Spel, Microsoft, id@xbox game pass
37.7° 0 André Stray André Stray
ons. 27 mar 2019, 15:30
Microsoft presenterar kommande indietitlar i ID@Xbox Game Pass Indiefest!
37.7°
0