42 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Microsoft släpper Xbox One utan Kinect För 399 dollar
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Microsoft släpper Xbox One utan Kinect

Microsoft meddelade allmänheten i dag att man kommer börja sälja Xbox One utan Kinect för 399 dollar vilket är 100 dollar billigare än vad Xbox One med Kinect kommer att kosta. Från och med den 9:e juni kommer detta paket finnas tillgängligt i alla regioner där Xbox One säljs.

Dock klargjorde man att Kinect fortfarande kommer vara en viktig del av Microsofts vision och att man kommer fortsätta erbjuda funktioner och spel för kameran i framtiden.

Man nämnde även att man inte längre kommer kräva att Xbox Live-användare har Xbox Live Gold för att använda appar som Netflix, Machinima, Internet Explorer och Skype. Från och med juni månad kommer även initiativet Deals with Gold även börja gälla Xbox One då man då kommer börja erbjuda "gratis" spel och stora prissänkningar för olika spel till den konsolen.

news.xbox.com Spel, Microsoft, Xbox One, Kinect Rykte Microsoft slopar betalväggen för Netflix? Hoppas det stämmer Ett av mänsklighetens allra största mysterier torde vara varför man i all sin dar ska vara tvungen att betala pengar för att ha möjlighet att betala pengar för en tjänst. För det är så det fungerar på Xbox 360 och Xbox One idag. För att ha möjlighet att kunna använda Netflix eller Hulu på någon av dessa plattformar måste man först vara medlem i Xbox Live Gold. När man väl är det har man möjlighet att betala pengar för att kunna använda dessa tjänster. Ett mycket märkligt förfarande enligt min mening. Nu verkar det dock som att det är en ändring på gång. Det är Ars Technica som rapporterar om att de har hört från flera håll att Microsoft kommer ta bort den här betalväggen och göra det möjligt att använda Netflix och Hulu utan att vara med i Xbox Live Gold. Ars Technica berättar också att Microsoft istället funderar på att sätta andra tjänster bakom betalväggar för att kompensera upp. Det är dock oklart om det rör sig om existerande tjänster eller kommande innehåll såsom TV-serier från Xbox Entertainment Studios. Microsoft har inte kommenterat detta ryktet ännu, men om det finns någon sanning bakom det borde vi höra mer om deras planer på E3 som drar igång i början av juni. Tumnagel
55.4°
0
56.4° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 13 maj 2014, 16:59
Microsoft släpper Xbox One utan Kinect För 399 dollar
56.4°
0