33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Microsofts presentation Plus en extremt kort summering av Square Enix keynote

Nu har Tokyo Game Show 2008 dragit igång. Både Square Enix och Microsoft har precis hållit sina stora presentationer. Det presenterades en hel del intressant, men bara från Microsoft. Square Enix framträdande bestod av att Yoichi Wada snackade i en timme om hur japanska spelutvecklare ska ta sig an utländska marknader.

Men Microsofts presentation var bättre. All info om vad som pågick i Tokyo har vi fått av 1Up som livebloggat, så kudos till dem! Låt oss börja från början - en trailer för The Last Remnant.

Efter detta snackades det lite och så drog en trailer för Star Ocean igång. Tyvärr har vi inte lyckats hitta den på nätet än, så ni får hålla er ett tag. Det ska hur som helst släppas 19/2 i Japan och 3/3 i Nordamerika.

Ni som längtar efter Resident Evil 5 lär inte bli besvikna på denna trailer....

Vi kan förvänta oss en release den 12:e mars.

Kort nämndes också att Ninety-Nine Nights 2 kommer att släppas till exklusivt till 360. Ett annat spel att kanske se fram emot är King of Iron Fist Tournament 6. Tekken-fans blir nog inte besvikna av att höra att det sjätte spelet inte bara kommer att släppas till PS3, utan även till 360.

Nu vidare till Xbox Live Arcade. Snart utökas retro-utbudet med Space Invaders Extreme. Arkanoid Live, King of Fighters Ultimate 98, Metal Slug 7 och R-Type. För er som undrar när Avatars-uppdateringen släpps kan vi berätta att företaget spikat den 19 november.

Efter detta körde man en liten demonstration av Halo Wars. Bland annat presenterades en tredje ras - "the Flood". Man skulle kunna säga att den är liknar StarCrafts Zergs. Sist men inte minst avslöjades det projekt som Bungie jobbat på den senaste tiden. Halo 3.5, eller rättare sagt Halo 3 Recon.

Expansionen kommer att innehålla lite nytt singleplayer-material, men också ett par nya multiplayerbanor. Tyvärr kommer vi att få vänta ända tills hösten 2009 innan paketet släpps...

1up.com Spel, Microsoft, Square Enix, Halo
36.9° 0 Lars Lindroth Lars Lindroth
tors. 9 okt 2008, 07:45
Microsofts presentation Plus en extremt kort summering av Square Enix keynote
36.9°
0
RSS 1 kommentar till artikeln
Nandro83
Tekken 6... ouch!
av Nandro83, torsdag 09 oktober 2008 kl 09:03
Kommentera artikeln