42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Några PlayStation Vita-nyheter Samt ett gäng relaterade videoklipp
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Några PlayStation Vita-nyheter

Capcom avslöjade nyligen att man kommer kunna använda en PlayStation Vita-enhet för att kontrollera PlayStation 3-version av Ultimate Marvel Vs Capcom 3. Det innebär alltså om man behöver en extra kontroll så kan man plocka fram Vittan istället för att köpa en ny DualShock 3. Man kommer även kunna beskåda repriser, dela videos online, visa knapptryckningar och karaktärernas hit boxes på PlayStation Vita-skärmen.
www.andriasang.com

Sony och Popcap har bekräftat att det fullkomligt lysande spelet Plants vs. Zombies kommer att släppas för PlayStation Vita. Så om man nu mot förmodan aldrig har spelat det tidigare eller bara är sugen på att spela om det för 10:e gången så kanske det kan vara värt att köpa detta när enheten lanseras här den 22:e februari.
www.ign.com

Sony har även släppt två reklamfilmer som visar upp några av konsolens funktioner. Det första klippet kan beskådas till höger och det andra klippet i denna serie kan hittas efter hoppet.

Efter hoppet kan man även hitta elva stycken trailer för diverse PlayStation Vita-spel.

Sist men inte minst så har vi här ett lite längre gameplay-klipp från Uncharted: Golden Abyss som släpps i Japan mycket, mycket snart.

En guide till vad man borde tänka på när man importerar en Vita från Japan kan man hitta via länken nedan.

ign.com Spel, Sony, PlayStation Vita, Japan
37.1° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 14 dec 2011, 11:36
Några PlayStation Vita-nyheter Samt ett gäng relaterade videoklipp
37.1°
0