38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Namninsamling för Reggie i nya Super Smash Bros.
Nintendo-chefen som spelbar karaktär?

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Namninsamling för Reggie i nya Super Smash Bros.

Nästa år kommer nya Super Smash Bros. att släppas både till Wii U och 3DS. Än så länge har vi fått se tre nya karaktärer, Mega Man, Wii Fit Trainer och Villager från Animal Crossing. Men det finns ju såklart plats för fler.

Nu har en namninsamling startats för att försöka få med Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime som spelbar karaktär. I förslaget som getts så ska Reggie använda olika Nintendo-kontroller och karaktärer från Nintendo som sina vapen. Just nu är det en bit över 17000 personer som har skrivit under och vill du själv göra det så går den här länken direkt till namninsamlingen

Frågar man Reggie själv så verkar han inte ha något emot att vara med i spelet. Han fick frågan när han var hos Jimmy Fallon och svarade då så här.

"Great question," said Fils-Aime. "You have to ask that to Mr. Sakurai. He's the producer of the game, it's his game. But if he wants, my body is ready."
Nu gäller det bara att vi blir många som röstar så att Mr. Sakurai med team får upp ögonen för det här och att de väljer att stoppa in honom som en karaktär. Det hade varit grymt skoj tycker jag.

Spel, Multiplattform, Super Smash Bros. Reggie, Reggie som spelbar karaktär, Wii U, 3DS Tack till Ben Dover
44.7° 0 Peter Tjärndal Peter Tjärndal
tis. 30 jul 2013, 14:57
Namninsamling för Reggie i nya Super Smash Bros. Nintendo-chefen som spelbar karaktär?
44.7°
0