28 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nintendo bygger nytt Spana in bilderna från nya spelstudion
Nintendo bygger nytt

Nintendo har under en tid hållt på att bygga en ny byggnad som ska användas för spelutveckling. Nu verkar det som att bygget är klart och det har kommit ut ett gäng bilder som visar härligheten. Byggnaden består av sju våningar och påminner till designen rätt så mycket om Nintendos japanska huvudkontor. Båda byggnaderna ligger i Kyoto.

Nintendo själva säger att denna byggnaden ska användas för att centralisera och styrka Nintendos spelutveckling. Vi får hoppas att det kommer ut många roliga spel från denna studio.

Spel, Nintendo, byggnad, ny spelstudio
Nintendo strukturerar om Slår ihop 3DS- och Wii U-divisionerna Det verkar som att Nintendo kommer genomföra en organistationsförändring i deras företag i Japan. Tidigare har de haft två olika utvecklingsdivisioner - en som fokuserat på 3DS och en som fokuserat på Wii U, men nu rapporteras det om att de inom en månad kommer att slå ihop dessa och göra det hela till en enda enhet istället. Denna division kommer inhysas i en fastighet som Nintendo kommer investera 30 miljarder yen i (ungefär 340 miljoner dollar). Denna byggnad kommer öppna i slutet av året. Anledningen till ihopslagningen sägs vara att snabba upp spelutvecklingen och att de båda divisionerna lättare ska kunna dela kunskap och teknik med varandra. I vilken utsträckning denna sammanslagning kommer påverka oss konsumenter återstår att se. Förhoppningsvis leder det till bättre spel och mer enhet mellan 3DS och Wii U. Tumnagel
39.4°
0
43.1° 0 Peter Tjärndal Peter Tjärndal
mån. 10 mar 2014, 18:45
Nintendo bygger nytt Spana in bilderna från nya spelstudion
43.1°
0