27 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ny trailer för Reservoir Dogs-spelet Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nejnejnej!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Ny trailer för Reservoir Dogs-spelet

Här har vi en ny trailer för Reservoir Dogs: Bloody Days. Det är spelet som tydligen ska vara baserad på Quentin Tarantinos film De hänsynslösa från 1992.

Spelet verkar ju inte direkt ha allt för mycket filmen att göra då det är väldigt actionfokuserat. Spelet spelas från ett fågelperspektiv där man ska skjuta ner folk och lösa kupper. Spelet har en funktion som gör att man kan spola tillbaka tiden om man känner att man gjorde något taktiskt misstag. Men varje gång man gör det så ändras spelvärlden en aning.

Reservoir Dogs: Bloody Days släpps den 18 maj till Windows och Xbox One.

Spel, Multiplattform, Reservoir Dogs: Bloody Days, De hänsynslösa
Trailer för Reservoir Dogs: Bloody Days Spel baserat på De hänsynslösa Tidigare i veckan så släpptes det en trailer för spelet Reservoir Dogs: Bloody Days som är då baserad på Quentin Tarantinos film De hänsynslösa från 1992. Spelet verkar ju inte direkt ha allt för mycket filmen att göra men då det ju är väldigt actionfokuserat. Spelet spelas från ett fågelperspektiv där man ska skjuta ner folk och lösa kuppar. Spelet har en funktion som gör att man kan spola tillbaka tiden om man känner att man gjorde något taktiskt misstag. Men varje gång man gör det så ändras ändras spelvärlden en aning. Man spelar som karaktärer som Mr. Blonde, Mr. Blue, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Pink och Mr. White där alla har lite olika förmågor. Man växlar också fram och tillbaka mellan dessa karaktärer för att reda ut olika delar av kuppen. Spelet kommer släppas till Windows under våren och till Xbox One vid ett senare tillfälle. Bonusklipp nedan. Tumnagel
32.7°
0
19.0° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 18 apr 2017, 22:21
Ny trailer för Reservoir Dogs-spelet Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nejnejnej!
19.0°
0