2 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nytt DLC verkar vara på ingång till Borderlands 2 Ska knyta samman berättelsen till Borderlands 3
Bild till artikel

Nyligen dök det upp ett nytt DLC till Borderlands 2 på Steam, men plockades ner illa kvickt då det lades upp lite för tidigt. Som tur är var folk snabba på att spara informationen på butikssidan så att vi kunde få den lite i förtid. Det hela handlar som sagt om ett nytt DLC till Borderlands 2 som kommer gå under namnet Commander Lilith & The Fight For Sanctuary. I tillägget kommer vi få uppleva en helt ny berättelse som kommer knyta samman berättelserna i Borderlands 2 och 3 som kommer släppas 13 september.

Commander Lilith & The Fight For Sanctuary kommer som sagt med en ny story med nya uppdrag, men även nya utmanande bossar, nya områden att utforska och troligtvis även en drös nya vapen. Level-cappen verkar även höjas till 80 och nykomlingar kommer kunna starta sina karaktärer på 30 för att komma igång med nyheterna illa kvickt.

DLC:t kommer släppas gratis på samtliga plattformar, men när detta kommer ske är för tillfället okänt. Troligtvis kommer vi få den informationen under E3.

Borderlands 2 är för övrigt rackarns billigt för tillfället med Borderlands: The Handsome Collection, vilket ger dig tillgång till Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-Sequel samt all DLC till spelen. På PC kostar samlingen 6 euro via Steam och Xbox One-versionen kostar 90 kronor. PS4-versionen är gratis nu i juni för Playstation Plus-prenumeranter, men har fullpris om du inte är prenumerant.

polygon.com Spel, Multiplattform, gearbox, borderlands 3, dlc, läckage
39.1° 0 André Stray André Stray
fre. 7 jun 2019, 10:30
Nytt DLC verkar vara på ingång till Borderlands 2 Ska knyta samman berättelsen till Borderlands 3
39.1°
0