33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Pinnacle Station finns ute nu! Udda release minst sagt
Bild till artikel

Så sent som igår skrev vi om att titeln på nästa Mass Effect-expansion läckt ut: Pinnacle Station. Men det som såg ut att vara en läcka igår verkar ha varit... något annat? Utan ett ord från varken BioWare eller EA eller för den delen någon reklam på Xbox Live så finns nu Pinnacle Station tillgängligt för samtliga Xbox Live-användare - och inte bara till synes som igår, utan nedladdningsbart (jag drar ner expansionen i skrivande stund) och (förmodat) spelbart.

Det här måste vara en av de konstigaste releaserna jag sett, men det är väl bara att vara glad då då. För bara 400 points är Pinnacle Station-expansionen din. Sedan om det är något att ha är väl en annan sak, men det ger sig väl.

Test the limits of your combat prowess aboard a remote, top-secret Alliance space station. Do you have what it takes to hold the top spot amongst the best of the best? This module includes a new land-able space station, 13 exciting combat scenarios, and approximately 2-3 hours of game play. Required: you must achieve Spectre status before embarking on this mission.

vg247.com Spel, Microsoft, Mass Effect, Pinnacle Station, Xbox 360, BioWare, EA
37.5° 0 Kristoffer Arvidson Kristoffer Arvidson
tis. 25 aug 2009, 15:54
Pinnacle Station finns ute nu! Udda release minst sagt
37.5°
0
RSS 4 kommentarer till artikeln
Eeric85
Åh fan, tack för tipset! Tankar nu
av Eeric85, tisdag 25 augusti 2009 kl 17:28
Tårta
Någon som vet hur det blir med PC släppet av Pinnacle Station?
av Tårta, tisdag 25 augusti 2009 kl 18:36
Schmetterling
Bring Down The Sky var ju en ganska stor besvikelse. Kul att man fick träffa på en ny ras, men det var verkligen inte värt dom extra poängen. Gillar ME, och kommer antagligen att köpa ME2, men jag är osäker på om jag kommer köpa detta.
av Schmetterling, tisdag 25 augusti 2009 kl 20:41
Tårta
Ah, här finns det till PC. eastore.ea.com Kostar dock 50kr.
av Tårta, onsdag 26 augusti 2009 kl 12:37
Kommentera artikeln