44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Project Reality uppdateras snart För alla som tycker BF2 är för arkadigt
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Project Reality uppdateras snart

Realitymod kommer på fredag att släppa deras patch till Battlefield 2 största mod: "Project Reality". Med Project Reality vill man få ut mer och bättre samarbete ur spelarna samt spelet på ett så realistiskt sätt som möjligt. Man skulle med andra ord kunna säga att Project Reality vill vara en krigssimulator som är mer realistisk än ArmA2.

Patchen har är den 9:e stora patchen sen modden släpptes och tar Project Reality till versionsnummer 0.95. Folk som har hängt med ett tag kan med gott samvete påstå att modden har förändrat Battlefield 2s spelsätt totalt och de inbitna går helt enkelt aldrig tillbaka till vanliga BF2.

Project Reality, PR, innehåller en stor mängd med fordon, vapen och "factions". Så som British Armed Forces, The USMC/The US Army, Russian Forces, PLA-China, Canadian Forces, Israeli Defense Forces, MEC (Middle Eastern Coalation), Chechen Rebels, Talibaner samt Iraqi Insurgents. Men i den kommande patchen kommer även de tyska bundeswher styrkorna komma med in i spelet. Alla fordon, vapen och styrkor som finns i BF2 har blivit omgjorda i Project Reality för att stämma bättre in med verkligheten.

Allt man behöver för att köra Project Reality är en kopia av Battlefield 2 uppatchat och klart sen är det bara att ladda ner spelet på hemsidan, helt gratis.

realitymod.com Spel, PC, Realitymod, Project Reality, Battlefield 2 Tack till Love Mitteregger
38.5° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
mån. 11 okt 2010, 09:20
Project Reality uppdateras snart För alla som tycker BF2 är för arkadigt
38.5°
0