44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
PSN-problem efter PlayStation 4-rusch Sunkigt
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till PSN-problem efter PlayStation 4-rusch

Trots att Sony stängde av vissa nätverkstunga funktioner inför PlayStation 4-lanseringen så verkar det som PSN inte riktigt klarar av trycket av alla nya PlayStation 4-ägare som vill ut på nätverket. Det har lett till att Sonys onlinenätverk inte riktigt fungerat så bra i dag. Sony har sagt att man undersöker problemen och förhoppnings förblir dessa problem inte allt för långvariga.

Alltid tråkigt när det händer speciellt för alla som vill utnyttja sin nyinköpta till fullo efter man köpt den.

På tal om rusch och PlayStation 4 kan man här ovan se hur det såg ut när Media Markt i Innsbruck släppte in kunder för att köpa konsolen till ett lägre pris natten till i dag.

computerandvideogames.com Spel, Sony, PlayStation 4, PSN, Tyskland Tack till Jonas Sony stänger av några PlayStation 4-funktioner För att försäkra att nätverket förblir smidigt vid lanseringen I natt så kommer Sony då äntligen släppa sin PlayStation 4 här i Europa. Men till en början kommer vi här i Europa inte få ta del av några sociala funktioner som är kopplade till PlayStation Network. Funktionerna man har stängt av är "What’s New"-delen och "Content Information Screen". Whatx27s New är en feed där man kan se vad sina PSN-vänners senaste aktivitet. Content Information Screen visar är mer eller mindre samma sak men då kopplat till ett specifikt spel. Anledningen till att man stängt av dessa funktioner vid lanseringen här i Europa är för att man förväntar sig ett rätt så stort tryck på PlayStation Network de första dagarna och genom att temporärt stänga av dessa funktioner hoppas man att nätverket förblir stabilt och användbart. Båda dessa sociala funktioner skall tydligen slås på igen några dagar efter konsolen är släppt. Övriga PlayStation 4-funktioner bör fungera precis som vanligt när konsolen släpps. Tumnagel
41.0°
0
34.3° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
fre. 29 nov 2013, 19:18
PSN-problem efter PlayStation 4-rusch Sunkigt
34.3°
0