13 i dag 37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Uppdaterad PUBG Mobile börjar släppas i fler länder Ute i Sverige nu!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till PUBG Mobile börjar släppas i fler länder

Den mobila versionen av Playerunknown's Battlegrounds har tidigare endast varit tillgänglig i Kina, men nu har appen blivit tillgänglig för fler användare. Mer specifikt har PUBG Mobile lanserats till iOS- och Android-användare i USA och Kanada.

Det är inte möjligt att ladda ner appen i vårt avlånga land, men förhoppningsvis kommer Tencent göra PUBG Mobile tillgängligt i Europa inom kort.

Ovan har ni en video där Gamespot kör en runda PUBG Mobile.

Uppdatering:
PUBG Mobile har nu blivit tillgänglig i Sverige och ni hittar den här: PUBG Mobile till iOS. Och här: PUBG Mobile till Android.

Spel, Multiplattform, playerunknowns battlegrounds, pubg mobile, ios, android
Ta en titt på mobilversionen av Playerunknown's Battlegrounds Ser oväntat bra ut Tencent-utvecklade mobilversionen av Playerunkonwnx27s Battlegrounds har släppts i Kina och spelare har släppt lite videor där vi får se hur spelet ser ut. Utvecklarna har delat upp upplevelsen i två delar, mer specifikt PUBG Mobile: Battlefield och PUBG Mobile: Army Attack. Battlefield är en med "traditionell" PUBG-upplevelse medan Army Attack är en mer arkadig tolkning av spelet. Om mobilversionerna kommer släppas här är för tillfället okänt. Personligen hade jag tyckt det vore roligt att kunna dra en snabb PUBG-runda på luren i lokaltrafiken. Ovan ser nu PUBG Mobile: Battlefield och nedan ser ni lite spelande från PUBG Mobile: Army Attack. Tumnagel
39.7°
0
34.7° 0 André Stray André Stray
tis. 20 mar 2018, 09:35
Uppdaterad PUBG Mobile börjar släppas i fler länder Ute i Sverige nu!
34.7°
0