m

Recension av GP2X F-200

Ars Technica har fått fingra på en och gillar vad dom ser.

Recension av GP2X F-200
Spel / Övrigt

Gameparks bärbara apparat är väl inte direkt en superkändis här i norden men i nördkretsar är de legendariska på grund av deras öppna utvecklarplattform och därmed den stora tillgången till emulatorer av diverse äldre TV-spel och datorer.

Själv skulle jag inte säga nej till några matcher i IK+ med commodore 64 emulatorn.

37.1°
0

Recension av GP2X F-200

Ars Technica har fått fingra på en och gillar vad dom ser.

RSS 13 kommentarer till artikeln
Your_name
Klart intressant. Synd att det verkar vara svårt att få tag på dem.
av Your_name, torsdag 17 april 2008 kl 15:32
FourTwenty
fast emulatorer kan man ju köra på i princip alla plattformar. Vad är det som gör den här så bra?
av FourTwenty, torsdag 17 april 2008 kl 16:31
Feark
För att den är open source så att det är meningen att man skall kunna spela old crap på den. Men PSP så går även det, plus allting annat, och så kan man koppla in den till teven så får man da real shit på storbildsskärm. ehhhh
av Feark, torsdag 17 april 2008 kl 16:58
daniel-san
Jag var så hääär nära att köpa en GP2X förra året. Men precis innan satsade jag $600 på storfavoriten (odds 1.15 mot 5.5) i en NBA match och torskade, så det blev ingen.
av daniel-san, torsdag 17 april 2008 kl 17:21
S M
PSP är både tyngre, fulare, blankare och saknar pekskärm. Sen är det sony och inte officiellt open source. Denna kanske är dyrare desvärre? Minns ej.
av S M, torsdag 17 april 2008 kl 17:31
Ramlösa
Riktigt snygg!!
av Ramlösa, torsdag 17 april 2008 kl 21:07
Melvin
Jag har fortfarande kvar min A500, IK+ mot polarna på den med TAC-2 slår allt annat :)
av Melvin, torsdag 17 april 2008 kl 23:37
KoiKoi
jag litar inte dess knappar....de se onaturligt plastiga ut
av KoiKoi, fredag 18 april 2008 kl 01:31
beastg
njaa..inte alls lika ball som den kommande pandora..

www.openpandora.org

en sån ska jag köpa iallfall..

av beastg, fredag 18 april 2008 kl 02:02
ConraDargo
He e ba å köp:

www.gp2x.co.uk

Det var där jag beställde min GP2X från, så det är enkelt att få tag på en. Vet att det finns någon svensk nätbutik som är officiell återförsäljare också - fast det blev ju såklart mycket billigare att importera på egen hand :)
av ConraDargo, fredag 18 april 2008 kl 06:32
S M
beastg, sjukt tuff! vilket produktionsstadie befinner sig tingesten i?
av S M, fredag 18 april 2008 kl 07:34
S M
går bra ihop med DSen om inte annat
av S M, fredag 18 april 2008 kl 07:35
beastg
Den går att beställa just nu om man är utvecklare...då får man en tidig bygg-ihop-själv variant..kommer släppas till slutkonsument i juni/juli.


av beastg, fredag 18 april 2008 kl 14:09
Kommentera artikeln







fler
Populäraste
Världen blir allt hungrigare
820 miljoner människor går hungriga varje dag 
Tumnagel
29.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Lewis Hamilton tar Williams-grundare på ett varv
Och sen ett till 
Tumnagel
41.2°
+
Roger Åberg
0
En första titt på Roach i Witcher-serien
Insert busvissling  
Tumnagel
42.3°
+
André Stray
0
Så här kommer Outlook se ut i mörkt läge
Mörk mail för mobilen 
Tumnagel
42.3°
+
Roger Åberg
0
Tut i luren - idag är det 50 år sedan Apollo 11 lyfte mot månen
Kolla in den historiska avfärden här 
Tumnagel
42.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Telia ska börja blockera bluffsamtal automatiskt
Slipp ringa upp utländska nummer som gör dig ruinerad 
Tumnagel
56.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Så här kommer Mercedes elbilar att låta
Kommer låta även när de backar 
Tumnagel
30.5°
+
Roger Åberg
0
Långsammare SSD i MacBook Air 2019
Förra årets MacBook Air läser 50 procent snabbare från datorns minne 
Tumnagel
21.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Fuskare i Apex Legends får slåss mot varandra
Bra där! 
Tumnagel
44.9°
+
André Stray
0
Red Bull Racing slår rekord i snabbaste pit stop
1,91 sekunder! 
Tumnagel
47.0°
+
Roger Åberg
0
Nu lanseras Allt om Kungligt
Sajten för dig som vill veta allt om kungar, drottningar och prinsessor 
Tumnagel
15.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Så här går det till när 900 miljoner indier röstar
Imponerande projekt! 
Tumnagel
41.0°
+
Roger Åberg
0
fler
Senaste
Världen blir allt hungrigare
820 miljoner människor går hungriga varje dag 
Tumnagel
29.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Tetris Effect släpps till PC nästa vecka
Med VR-stöd och hela köret 
Tumnagel
37.4°
+
André Stray
0
Det är viktigt med sömn!
Intressant TED-snack 
Tumnagel
38.6°
+
Roger Åberg
0
Klipp från Batman: Hush
Läderlappen mot rubbet 
Tumnagel
37.3°
+
André Stray
0
Netflix klipper om självmordscen i 13 Reasons Why
Efter att denna fått kritik 
Tumnagel
35.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
En gammal p-automat fixas till
Blir väldigt snyggt! 
Tumnagel
40.3°
+
Roger Åberg
0
Asus ROG Phone 2 kommer med Snapdragon 855+
Bland de första med nya systemkretsen 
Tumnagel
38.0°
+
André Stray
0
Hasbro crowdfundar Transformers-leksak
Unicron kan bli din för 575 dollar 
Tumnagel
36.5°
+
André Stray
0
Lewis Hamilton tar Williams-grundare på ett varv
Och sen ett till 
Tumnagel
41.2°
+
Roger Åberg
0
Tropico 6 släpps 27 september på konsol
Den som väntar på något gott osv 
Tumnagel
37.3°
+
André Stray
0
Vi har klämt på Sonys fullt trådlösa och brusreducerande lurar
WF-1000XM3 
Tumnagel
38.9°
+
Roger Åberg
0
Smarta assistenten Alexa letar sig ännu längre in i Windows 10
Använd Alexa även när datorn är låst 
Tumnagel
35.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
fler
Tjock
Om Linkin Park hade varit ett 80-talsband
Då kanske Numb hade låtit så här? 
Tumnagel
92kg
+
Wille Wilhelmsson
Stormares öl ska drickas med isbitar
You said what? 
Tumnagel
89kg
+
Roger Åberg
Det här är ett helt gym
Smart om du vill träna men inte har platsen 
Tumnagel
84kg
+
Roger Åberg
Masskrock på helvetesberget
Cyklister körde ihop 
Tumnagel
92kg
+
Wille Wilhelmsson
Se världen som den vore en Wes Anderson-film
Nya solglasögon fixar 
Tumnagel
98kg
+
Roger Åberg
Fixa kakmonstret på magen
Dagens t-shirt-med-tryck 
Tumnagel
84kg
+
Roger Åberg
Mauri letar efter sveriges bästa taco
Är Ygeman bäst? 
Tumnagel
85kg
+
Roger Åberg
De här går hem till folk och lagar mat
Annorlunda matprogram 
Tumnagel
96kg
+
Roger Åberg
Nytt från Ed Sheeran med Eminem och 50 Cent
FEt trio 
Tumnagel
73kg
+
Bobby Green
Kanye snackar Yeezy-skor
Om den kreativa processen 
Tumnagel
-47kg
+
Bobby Green
Antiloop - In My Mind
Fredagsklassikern 
Tumnagel
139kg
+
Bobby Green
Snart är det Ölets Dag
Vem tar du helst en öl med? 
Tumnagel
84kg
+
Bobby Green