11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Reggie lovar ett bättre E3 för Nintendo Har vi hört det förrut?

Nintendo America-bosse Reggie Fils-Aime lovar ett "mycket bättre E3 för Nintendo" i år. Förra året var det nog väldigt många Nintendo-fans som var besvikna på att spel som Wii Music visades upp istället för något Zelda eller likanande.

Men i år lovar som sagt Reggie att kommer göra ett mycket bättre jobb med sin presskonferens. Den 2:a juni är det dags för Nintendos presskonferens på årets E3-mässa och då får vi se om Reggies ord är mer sanningsfyllda än förra året.

Spel, Nintendo, E3, Reggie Fils-Aime
37.2° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 15 apr 2009, 11:02
Reggie lovar ett bättre E3 för Nintendo Har vi hört det förrut?
37.2°
0
RSS 2 kommentarer till artikeln
Swedish Dante
Jag har tappat allt förtroende för Nintendo då dem helt och hållet skiter i sina hardcore gamers. Wii=Besvikelse för mig som verkligen gillade Zelda TP , visst ett bra spel men efter det så sålde jag mitt Wii då jag ville njuta av bättre spel på Xbox 360.

Nintendo kan fortsätta med sina skitspel som produceras i mängder (Wii fit mm.) och alla dessa konventeringar? Nintendo ni var bäst nu är ni sämst.
av Swedish Dante, onsdag 15 april 2009 kl 11:36
Ramlösa
Ägde man en Wii vid förra årets E3-mässa, hade man förmodligen kastat ut skiten genom fönstret.
Var helt övertygad om att blocket skulle vara överfulla med wii-boxar, men de kommer väll nu till sommaren när folk börjar städa garderoben.
Kanske det kommer något vettigt den här gången som inte är en port från ps2an.
av Ramlösa, onsdag 15 april 2009 kl 14:40
Kommentera artikeln