32 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Respawn gör säsong 7 i Apex Legends mindre grindig Spelare blev rätt frustrerande
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Respawn gör säsong 7 i Apex Legends mindre grindig

Säsong 7 i Apex Legends drog igång i veckan och spelare verkade riktigt pepp på att kasta sig in i spelet igen för att uppleva den nya kartan Olympus och karaktären Horizon. Glädjen var dock kortvarig då spelarna såg det nya utmaningssystemet och kraven för att levla upp sin battle pass-rank, och vände sig till spelets subreddit för att visa sitt missnöje. För att göra en lång historia kort gjorde det nya systemet att det krävdes en hel del grindande för levla upp och spelare rapporterade om att de lirat i typ 3 timmar utan att nå ny nivå, vilket tidigare bara tog 1-2 matcher. Typ.

Respawn är i vanlig ordning lyhörda och har gjort om kraven för att levla upp. Med det nuvarande systemet behöver spelare samla tio stjärnor för att levla upp och detta kan göras genom att klara utmaningar samt få XP. För att få en stjärna från XP var spelare tidigare tvungna att samla ihop 10 000 XP, men Respawn har nu halverat mängden till 5000.

Respawn ska ha kudos för sitt snabba jobb, men det känns fortfarande som att det nya systemet inte precis styr upp situationen. Utmaningarna är fortfarande rätt underligt balanserade. En utmaning är att vinna fem gånger och belöningen för detta är fem stjärnor, vilket översätts till en halv level. Det är onekligen snålt för en sådan bedrift.

Förhoppningsvis kommer Respawn fortsätta göra ändringar när det kommer till utmaningarna.

Spel, Multiplattform, respawn, apex legends, säsong 7
37.3° 0 André Stray André Stray
fre. 6 nov 2020, 14:40
Respawn gör säsong 7 i Apex Legends mindre grindig Spelare blev rätt frustrerande
37.3°
0