33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Sony kommenterar PlayStation 4-problemen Måndagsexemplar eller medvetet sabotage?
Bild till artikel

Som bekant så släppte Sony sin PlayStation 4 i Nordamerika förra veckan. Kort efter lanseringen så ramlade det in ett rapporter om att konsolen vägrade starta för ett fåtal användare. Sony nämnde då att detta sannolikt var ett isolerat problem och att det endast var 0.4% av alla skeppade konsoler som var påverkade av detta. En siffra som Sony anser vara normal för nylanserade teknikprylar.

Problemet är att man istället för konsolen startar så händer det inget förutom ett blått pulserande ljus på konsolen. Sony fick under helgen upp en supportsida som ger olika lösningar på detta problem.

Nu är det ju som sagt absolut inget ovanligt att nya prylar har en del måndagsexemplar vid första leveransen. Dock snurrar det rykten om att några anställda i Foxconns fabriker har medvetet saboterat enheter på grund av horribla arbetsförhållanden. Om det ligger någon sanning i det lär vi väl tyvärr aldrig få reda på, dock låter det ganska osannolikt då konsolerna ju bör gå igenom någon form av kvalitetskontroll innan de lämnar fabriken.

Om ungefär två veckor så släpps PlayStation 4 här i Sverige och det återstår att se om problemen kvarstår. I värsta fall får man ju helt enkelt byta ut konsolen om den inte fungerar.

eurogamer.net Spel, Sony, PlayStation 4,
40.8° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
mån. 18 nov 2013, 13:39
Sony kommenterar PlayStation 4-problemen Måndagsexemplar eller medvetet sabotage?
40.8°
0