32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Sony lägger Resistance på is Det finns inga planer för seriens framtid
Sony lägger Resistance på is

Resistance-spelen har uppskattats av många men lyckades aldrig nå den stora publiken som Sony och Insomniac nog hoppades på. Det första spelet var relativt imponerande för ett lanseringsspel (Manchester-banan var grym t.ex.). Men enda sen det första spelet så har spelen bara sålt sämre och sämre. Detta är ju lite synd då Resistance 3 helt klart var det bästa spelet i serien.

Förra året så tillkännagav Insomniac att man var klar med Resistance och att serien nu låg i Sonys händer. Det senaste spelet i serien (Resistance: Burning Skies) utvecklades av Nihilistic Software för PlayStation Vita. Spelet var inte så hett och har inte heller sålt så bra.

Nu ser det ut som Sony har bestämt sig för att lägga spelserien på is då Sonys Daniel Brooke nyligen nämnde att Resistance-serien har varit rolig att jobba med men att de inte har några definitiva planer för seriens framtid.

"The Resistance franchise has been exciting to work on, but as for the future we have no definitive plans."
Självfallet äger Sony fortfarande serien och kan därav fortfarande när som helst bestämma sig för att återuppliva den. Men förhoppningsvis låter de serien vila ett tag och plockar upp det igen när det känns rätt.

Spel, Sony, Resistance, Playstation 3, Insomniac Games,
38.5° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 26 jun 2012, 11:28
Sony lägger Resistance på is Det finns inga planer för seriens framtid
38.5°
0