3 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Sony pratar firmware 5.00 Vars beta släpps i dag
Sony pratar firmware 5.00

I dag detaljerade Sony vilka grejer som kommer komma med mjukvaruuppdateringen 5.00 för PlayStation 4. Inget allt för spännande denna gång kanske utan mest småsaker som är trevliga att ha.

En av nyheterna är förbättringar i kontosystemet vilket ska ge mer flexibilitet för familjer som spelar på samma konsol men på olika konton. Med detta kommer även förbättrade föräldrakontroller.

Om man har många vänner så kan det ibland vara jobbigt att leta rätt på folk som man vill leta rätt på. Det ska nu bli enklare då uppdateringen medför möjligheten att lägga in vänner i olika grupper.

För folk som använder PlayStation VR så kommer de med denna uppdatering kunna se kommentarer om de nu streamar sin gameplay via nätet och har chatten igång. PlayStation VR kommer även stödja 5.1ch- och 7.1ch virtual surround i hörlurarna om man nu tittar på kompatibla filmer i headsetets Cinematic Mode.

Som vi tidigare rapporterat så kommer denna uppdatering ge folk med PlayStation 4 Pro möjligheten att strömma sin gameplay med 1080p i 60fps på Twitch.

En annan mindre men trevlig grej är att man med 5.00 enkelt ska kunna stänga av notiser medan man tittar på någon film.

5.00 kommer med en del saker till men som sagt inget allt för sexigt. En komplett lista på allt som följer med denna mjukvaruuppdatering kan hittas via länken nedan. Betatestare kommer få tillgång till 5.00 under dagen och det bör väl släppas skarpt om några veckor.

Spel, Sony, PlayStation 4, playstation 4 Pro
39.0° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tors. 17 aug 2017, 15:00
Sony pratar firmware 5.00 Vars beta släpps i dag
39.0°
0