11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Sony visar upp nya tillbehör till Playstation 4 Ny kontroll, ny kamera, nytt headset och nytt ställ
Sony visar upp nya tillbehör till Playstation 4

Under onsdagskvällen visade Sony upp två nya versioner av Playstation 4; Slim och Pro. Men det var inte de enda nyheterna från Sony då gänget även smyglanserade nya tillbehör som du kan köpa till din nya konsol.

Först ut har vi nya Dual Shock 4 som kommer följa med vid köp av Slim eller Pro. Handkontrollen kommer fungera precis som föregångaren, men den har utrustats med en liten ljusremsa på touchpaden som visar samma färg som ljusremsan på kontrollens framsida.

Nya Playstation Cam har fått en ny design och är numera en tubformad enhet som ska göra det lättare för dig att justera riktningen på kameran.

Platinum Wireless Headset heter Sonys nya headset som levererar virtuellt 7.1-ljud, vilket ska göra att lurarna funkar bra med nya Playstation VR. Lurarna är också utrustade med ett gäng dolda mikrofoner som används för brusreducering så att dina vänner kan höra vad du säger.

Sist, och kanske minst, är det nya vertikalstället till Playstation 4 Slim och Pro som låter dig ställa till PS4 på sniskan.

Dual Shock 4, Playstation Camera och vertikalstället kommer släppas i samband med släppet av Playstation 4 Slim. Dual Shock 4 kommer kosta runt 600 kronor. Kameran runt 600 kronor. Vertikalstället kommer kosta runt 150-200 kronor. Headsetet kommer släppas runt jul och kosta ungefär 1800 kronor.

Spel, Sony, playstation 4 pro, dual shock 4
39.4° 0 André Stray André Stray
fre. 9 sep 2016, 09:00
Sony visar upp nya tillbehör till Playstation 4 Ny kontroll, ny kamera, nytt headset och nytt ställ
39.4°
0