33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Super Mario Wii U bygger på förra årets E3-demo Det blir en 2D-plattformare
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Super Mario Wii U bygger på förra årets E3-demo

Igår kom det fram i en intervju med Shigeru Miyamoto att Nintendo kommer visa ett nytt Mario-spel till Wii U under årets E3-mässa. Det var då lite oklart om vad det kommer vara för typ av spel men nu har Nintendo bekräftat att detta spel bygger på det Mario-demo som visades på förra årets E3. Det kommer med andra ord vara en 2D-plattformare i samma stil som New Super Mario Bros-spelen.

"In a recent interview, Mr. Miyamoto confirmed that a new Super Mario Bros. game for the Wii U system will be shown at this year's E3 Expo. This is based on the Mario experience that was demonstrated at last year's E3 Expo. We'll have more to announce about our plans for the E3 Expo at a later date."
När jag läste det blev jag ganska besviken faktiskt. Inte för att jag tvivlar på att det kommer vara ett bra spel utan istället för att det vi såg på E3 förra året såg ut som ett Wii-spel rent grafiskt. Jag hade hoppats på ett helt nytt 3D-lir som verkligen kunde visa upp den grafiska kapacitet i Wii U.

Men vi får väl se på E3 helt enkelt vad Nintendo har att komma med.

OBS! Videon till höger är från förra årets E3-mässa. Grejer kan ha ändrats till den slutliga versionen men det är i alla fall detta demo som det nya Mario till Wii U kommer bygga på.

gonintendo.com Spel, Nintendo, Super Mario, Wii U, nytt spel Mario Super Mario bekräftat för Wii U Ganska väntat faktiskt På E3 som går av stapeln i början av juni kommer Nintendo avtäcka ett spel till Wii U med en mustasch-prydd italienare i huvudrollen. Det är Shigeru Miyamoto som har bekräftat för den spanska sajten El Mundo att ett Mario-spel till WIi U kommer att visas på E3. Tidigare har Nintendo bekräftat att de arbetar på ett nytt sidscrollande Mario-spel till 3DS och således finns det nu två stycken kommande Mario-spel bekräftade. Ett till Wii U och ett till 3DS. Själv hoppas jag på ett vrålsnyggt Mario-spel i HD med en helt ny grafisk stil, men som ändå andas Nintendo och Svampriket. Tumnagel
40.8°
0
33.9° 0 Peter Tjärndal Peter Tjärndal
tis. 17 apr 2012, 15:51
Super Mario Wii U bygger på förra årets E3-demo Det blir en 2D-plattformare
33.9°
0