21 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Switch Online får Punch-Out och Super Mario Bros: Lost Levels Tillsammans med Star Soldier!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Switch Online får Punch-Out och Super Mario Bros: Lost Levels

Prenumererar du på Switch Online och är galet nyfiken på vilka NES-titlar som kommer läggas till nu i april? Då har vi goda nyheter då Nintendo släppt denna information och det handlar om ett gäng underhållande titlar. Först ut har vi det klassiska boxningsspelet Punch-Out!!! där du får ta kontrollen av Mac som slåss mot successivt svårare kämpar för att till sist sänka mästaren Mike Tyson.

Sedan har vi den japanska uppföljaren till Super Mario Bros som i väst fick gå under namnet Super Mario Bros: The Lost Levels samt shoot-em-up-spelet Star Soldier.

Har ni inte Switch Online så har ni möjlighet att lägga vantarna på ett helt års prenumeration med Twitch Prime. Hur ni går till väga för att ta del av erbjudandet får ni reda på i den inlänkade artikeln.

Spel, Nintendo, switch, online, punch-out, super mario bros, the lost levels

Få 12 månader Nintendo Switch Online med Twitch Prime
Bra erbjudande!

Twitch kör ett rätt trevligt erbjudande för att locka prenumeranter till Twitch Prime. Gänget erbjuder nämligen 12 månader Nintendo Switch Online, vilket låter dig spela online, ger dig tillgång till NES-titlar samt molnsparning. För att lägga vantarna på erbjudandet behöver ni prenumerera på Twitch Prime som kostar 5,99 euro i månaden, men följer med om ni prenumererar på Amazon Prime Video. Har ni en aktiv Prime-prenumeration behöver ni bara klicka på länken och välja Nintendo Switch Online-erbjudandet. Därefter får ni möjlighet att aktivera Switch Online i tre månader. Därefter måste du gå tillbaka till sidan om 60 dagar för att lägga vantarna på resterande 9 månader. Har du inget Prime-konto så kan du dra igång en testperiod på sju dagar och även då kan du få tillgång till de tre första gratismånaderna. Tumnagel
37.9°
0
40.3° 0 André Stray André Stray
ons. 3 apr 2019, 08:50
Switch Online får Punch-Out och Super Mario Bros: Lost Levels Tillsammans med Star Soldier!
40.3°
0