12 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Symmetra har fått nya förmågor
Bland annat en alt ult

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Symmetra har fått nya förmågor

Blizzard har äntligen sett till att ge en av mina favoritkaraktärer, Symmetra, lite extra kärlek.

De har bland annat gett henne en extra ultimate-förmåga vilket ska göra henne mer effektiv under hela matchen. Denna extra ultimate-förmåga är istället för en teleportör en mackapär som ger alla medspelare i närheten konstant extra sköldar. En riktigt praktiskt grej helt enkelt, speciellt när man ska försvara den sista punkten och då teleportören inte är så nödvändig längre.

Man har även plockat bort Symmetras förmåga att manuellt ge medspelare lite extra sköldkraft då man såg att detta var något som folk använde under början av matchen men när matchen väl var igång så användes de inte så mycket mer. Istället har man gett Symmetra en helt ny förmåga där hon slänger upp en skyddsmur inte helt olikt den som Reinhardt har men då mycket mindre och så kan den skjutas iväg längs en bana.

Symmetras kanoner kommer också ändras lite då man kommer kunna placera ut samtliga sex direkt utan att man behöver vänta efter man placerat ut de tre första.

En annan riktigt bra grej som man slängt in är en funktion som heter Stay With Group där man har möjligheten att fortsätta spela spelet med samma spelare. Detta fungerar så att efter en match är slut och man gillade folket man spelade med så kan man välja att fortsätta spela med dem i nästa match. Detta är ju riktigt trevligt om man spelar själv och hamnar med ett gäng som man gillar.

Båda dessa ändringar finns nu på testservrarna om man nu vill prova dem. Ändringarna lär väl dyka upp på de vanliga servrarna inom några veckor.

Spel, Multiplattform, Overwatch, Blizzard, Windows, Xbox one, PlayStation 4
40.3° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 23 nov 2016, 10:41
40.3°
0

Symmetra har fått nya förmågor

Bland annat en alt ult