34 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
The Crew 2 får stor PVP-uppdatering Demolition Derby!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till The Crew 2 får stor PVP-uppdatering

Motorentusiastspelet The Crew 2 har fått en uppdatering som kommer med ett spelläge fans har bett om sedan spelets release. Nämligen ett ordentligt PVP-läge där vi får möjlighet att tävla mot varandra ordentligt och som ytterligare tillskott har Ubisoft petat in Demolition Derby som nytt spelläge.

Det nya PVP-läget blir tillgängligt så fort du får tillgång till ditt första högkvarter i spelet och för att jämna spelplanen en aning kommer allas fordon att maxas i PVP-lägena. Det kommer finnas två olika kategorier: Race och Mix. Race är regelrätta race med events från Street Race och Hypercar-delen. I Mix ändras spellägena varje dag och drar från alla olika "discipliner" förutom Drag Race och Air Race. Upp till åtta spelare kan delta i "matcherna".

Demolition Derby är den största nyheten med uppdateringen och i spelläget har du möjlighet att vara lite ruffigare mot dina motståndare i en rad olika race.

Utöver spellägena har Ubisoft även lagt till 14 nya fordon till The Crew 2 och en stor del av dessa är Demolition Derby-bilar.

The Crew 2-uppdateringen släpptes igår och är helt gratis att ladda ner.

Spel, Multiplattform, the crew 2, pvp, demolition derby, ubisoft Via destructoid.com

ACG recenserar The Crew 2
Hur stabilt är motorsportspelet?

The Crew 2 har släppts för folk som lagt vantarna på Gold Edition av spelet och i morgon kommer resten av världen få tillgång till spelet. Youtubern ACG har tagit en ordentlig titt på spelet för att se om det är något att ha, och för att göra en lång historia kort så tycker ACG att The Crew 2 levererar på vissa punkter som körkänsla, men faller lite på grund av aktivitetsbrist. Fler recensioner kommer dyka upp på spelets Metacritic-sida inom kort. Länk till den har ni här nere till vänster. Tumnagel
36.8°
0

The Crew 2 funkar inte på Steam
Strul mellan Steam och Uplay

The Crew 2-spelare som köpt PC-versionen av spelet via Steam har upptäckt en liten trist bugg. Spelet går nämligen inte att spela över huvud taget via Valves speltjänst. Vanligtvis ska Ubisoft-spel från Steam gå att starta enkelt då Steam öppnar spelet i Uplay och ska dela med sig av relevant information till Ubisofts spelsystem, som CD key. När The Crew 2 öppnas via Steam ber dock Uplay om en CD-nyckel, vilket spelaren inte har tillgång till. Troligtvis kommer detta styras upp illa kvickt, men detta är givetvis rätt tråkigt för fans av motorsportspelet som velat börja lira illa kvickt. Tumnagel
35.1°
0
37.9° 0 André Stray André Stray
tors. 6 dec 2018, 13:00
The Crew 2 får stor PVP-uppdatering Demolition Derby!
37.9°
0