33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Tony Hawk dissar Natal Inte tillräckligt noggrann
Bild till artikel

En märklig sak från Microsofts presskonferens var att man i början av konferensen drog ut Tony Hawk för att visa upp sitt nya spel Tony Hawk Ride, där man som bekant har en plastskateboard-kontroll som man styr spelet med. Någon timme efter i samma konferens så visade Microsoft upp sitt Project Natal där man bland annat visade upp en unge som skannade in sin skateboard och känslan var nästan den att man inte behöver saker och ting för att spela, till exempel, skateboard-spel.

Men Tony Hawk själv dissade det här med Project Natal lite då han och hans team försökte få Tony Hawk Ride att fungera med en Project Natal-liknande kamera men att det inte var noggrant nog. Han nämde även att man inte kan göra ollies, grabs, flips etc... om man inte står på något greppbart.

?We actually tried to get [Tony Hawk Ride] running with a camera, but it wasn?t accurate enough. Plus you can?t really do ollies, grabs and flips when you?re just standing on nothing.?
Men vem vet, Project Natal kanske blir brutalt noggrann och säker och Tony Hawk-spelet efter detta kanske styrs med hjälp av ingenting.

multiplayerblog.mtv.com Spel, Microsoft, Tony Hawk Ride, Project Natal, Xbox 360
36.9° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 3 jun 2009, 21:26
Tony Hawk dissar Natal Inte tillräckligt noggrann
36.9°
0